Polarnätterna har klivit in och just nu har vi ett månsken som heter duga. Dagen gryr i samma veva som skymningen träder in, men det är inte mörkt även om det inte direkt är ljust.
Fram till jul blir det inte bättre än så här, och det är ändå inte dåligt. smiley
Den här dagen var jag snabb och lyckades fånga de sista solstrålarna bakom affären innan den vek hädan för i år.
På tal om affären så har jag satsat en del på marknadsföring. Vi får se om det ger något. Om inte annat så pryder ett nytt budskap ytterväggen.
Till kunderna har jag ordnat miljökassar, och många har önskat en byamössa, så det blev en sån också.
Jag lät trycka upp almanackor även i år.Sen behövs en buff i våra trakter som jag har delat ut som julklapp.
En byfånemössa har jag nu på mitt huvud men vad gör man inte för affären.
För övrigt har livet sin gilla gång här i byn. Byborna har fullt upp med att röja bort snön på alla sätt och vis, mata fåglarna, klaga på kylan, klaga på blåsten och baka inför Jul… och jösses vad det bakas! Jag säljer jäst, vetemjöl och socker i mängder.
Så här års har vi ett otroligt vackert ljus även om det nu inte är så ljust som sagt. Kan inte förklara det bättre än att himlen ger oss både babyblått och babyrosa färger.
Mitt hem är inte sämre.
Badtunnan står förvisso där, men den ligger i träda till våren, och det blir något att se fram emot.Kia är ute på strapatser varje morgon, och såna här dagar har hon inget att klaga på.
Kallare än -25 så åker overallen på. Som sagt.. ingen klädkod i de här trakterna och definitivt inte om det är riktigt kallt.Vackert norrsken får avsluta.