I slutet på maj kom sommaren en vända för att sedan försvinna för en stund, men nu har definitivt långkallingarna åkt av och vantarna lagts på hyllan.
Snön fick bråttom en sväng där, och min väg svämmade över, men Kia gladde sig åt ett bad och jag var i alla fall förberedd med stövlar dag två.
Vårsolen är som starkast och mest välkommen och då njuter vi alla. Även min nya prydnad vid dörren levererade vårblommor.Dessvärre hittade haren mina blomster redan dagen efter, men de har tagit sig nu igen och den här vovven har fått flytta till en tryggare plats.

Med våren kom äntligen min specialbeställda köksö. Mitt finska kök hade lite dåligt med skåp så främst behöver jag den för att ha någon typ av skafferi.

Börjar man med upplyft hemma så är det lätt att det fortsätter, och näst på tur blev barstolar till köksön samt ny förvaring till hallen.

Annat kul är ju badtunnan som äntligen kommit hit, men än inte riktigt installerad. Ser fram emot härliga kvällsbad.

Renarna verkar ha hittat till mig. Vi får hoppas jag inte hittar de i badtunnan en vacker dag.

De varma dagarna här brukar vara få, men detta år är vi lyckligt lottade. Kia mindre lycklig. Fast här har hon hittat ett tillräckligt blött dike som hon inte ville upp ifrån.

Vackert är det om inte annat.
Katja har skapat den bästa skylt man kan ha till min affär, och nu smider jag planer på att skaffa ett större anslag på väggen med samma slogan:

Nya flaggor har jag också fått upp. De förra levde drygt ett år, sen slets de sönder av vinden.
Jag hade ett par tappra som slet med det där ett tag…